Contra la llibertat d’expressió mal entesa

by | des. 28, 2018

La petició del PSC perquè hi hagi un pronunciament dels altres grups municipals en relació a les pintades que els han fet als seus locals és la constatació de la normalitat amb la que hem assumit el debat polític en aquest país, ja que ningú ha dit ni una paraula, i el PSC aprofita l’ocasió per assenyalar la falta, i mentre ningú diu res es van sumant pintades a locals de diverses organitzacions polítiques de la vila

Des de fa alguns anys han aparegut altres formes d’expressió política que res tenen a veure, ni amb un contrast d’idees, ni amb la legítima llibertat d’expressió. Contràriament amb allò que vam patir durant la dictadura franquista, avui, de manera generalitzada però mai prou suficient, disposem de canals per expressar-nos i per reivindicar. I quan puntualment, passa el contrari, que es penalitza el pensament i la llibertat d’expressió, ens sumem a la reivindicació. Els drets i les llibertats mai estan assegurats, la democràcia mai està prou garantida.

Per això ens sembla justa la seva demanda, cap seu social o institucional ha de ser vulnerada per expressar opinions i/o reivindicacions; disposem de molts altres mitjans per a fer-ho i, en concret, a Molins de Rei on sempre ha imperat un esperit obert, democràtic i participatiu.

Des de Molins en Comú manifestem la nostra solidaritat amb les formacions polítiques menystingudes i encoratgem a totes les forces polítiques de la Vila, a totes les persones que tenim diferents maneres de pensar i projectes polítics en litigi que siguem exemplars en els fons i en la forma. Un combat democràtic legítim es guanya i suma voluntats per la força de la raó.

Molins de Rei, 28 de desembre de 2019.

MOLINS EN COMÚ

0 Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: