Jornada dels Comuns molinencs

by | gen. 29, 2019

El passat dia 12 de gener, durant tot el matí, els Comuns de Molins de Rei es van trobar a la Federació Obrera per parlar i debatre de com els agradaria que fos Molins de Rei.

Els gairebé 30 participants van col·laborar en una pluja d’idees que van sorgir després de sengles cercles constituïts per eixos programàtics. L’heterogeneïtat i la il·lusió dels participants va redundar en un esclat de propostes que seran recollides i formaran part el projecte polític que plantejaran els Comuns a les pròximes eleccions municipals.

El procés participatiu no està tancat i es continuarà en noves trobades i a través de les xarxes socials. Tothom que vulgui hi podrà participar.

Jornada dels Comuns Molinencs a la Federació Obrera
Jornada dels Comuns Molinencs a la Federació Obrera

En l’obertura de l’acte, dues persones amb una llarga experiència en temes municipals, en Ricard Fernández Ontiveros, gerent de drets socials de l’Ajuntament de Barcelona i en Frederic Ximeno, comissionat d’ecologia a l’Ajuntament de Barcelona van intervenir per explicar el que s’està fent i el que s’ha aconseguit a l’Ajuntament de Barcelona en l’àmbit social i ecològic i com és possible treballar i fer polítiques més justes i cíviques malgrat la falta d’inversió i previsió de la Generalitat.

Totes aquestes idees i propostes es van debatre per tal de confeccionar un programa electoral per a les pròximes eleccions que sigui realista, social i innovador.

0 Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: