Gerard Corredera encapçalarà la candidatura a les municipals per Molins En Comú

by | març 21, 2019

Gerard Corredera

REVIU MOLINS és un nou projecte polític molinenc que neix de la mà de Gerard Corredera i un equip de persones entre les quals destaquen Susana Canet i Carlos G. Vera per a concórrer a les eleccions municipals del pròxim 26 de maig i lluitar per l’Alcaldia i el govern de Molins de Rei.

El Comuns de Molins de Rei han culminat el seu procés de primàries aquest dimecres 20 de març del 2019 i la candidatura de REVIU MOLINS, referendada en votació i ratificada per l’assemblea de les persones inscrites a Molins en Comú, ha queda configurada amb la participació de 42 votants que han donat suport a l’equip encapçalat per Corredera.

Gerard Corredera, Susana Canet i Carlos G. Vera

REVIU MOLINS vol catalitzar un canvi radical en la institució municipal i la relació entre l’Ajuntament i la ciutadania molinenca; vol regenerar la vida associativa i econòmica, la justícia social i ambiental i la complicitat i les sinergies entre tots els veïns i veïnes.

Volem posar les persones en el centre de les polítiques i rellançar i replantejar l’acció pública en matèria d’educació, cultura, salut, habitatge, urbanisme, mobilitat, sostenibilitat, medi ambient, espai públic i patrimoni. Polítiques equitatives, inclusives i emancipadores que comptin amb el 100% de la població.

El nostre objectiu és construir una vila a escala humana, en la qual l’urbanisme no s’improvisi, amb un espai urbà amable i inclusiu que aculli i tingui cura de totes les persones i on ningú se senti rebutjat. Des de la nostra candidatura lluitarem contra la desigualtat i l’emergència social i habitacional que s’ha cronificat a la nostra societat, també a Molins de Rei.

Apostem per un espai polític obert i ambiciós, una proposta nova, jove i agosarada que vol fer de la democràcia en permanent evolució una eina de garantia de la llibertat, d’igualtat i de fraternitat. I ho farem des de baix, des de l’ecologia, el feminisme i la justícia social.

MOLINS EN COMÚ.

0 Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: