Molins en Comú presenta i ratifica l’executiva local per rellançar la seva activitat política

by | des. 20, 2019

Dins del procés de renovació dels òrgans de responsabilitat dels Comuns en l’àmbit nacional i amb el lema “Mirem cap al futur, totes comptem” els comuns de Molins de Rei han presentat i ratificat en assemblea aquest desembre l’executiva local del partit.

Després de les eleccions municipals i generals esdevingudes aquest any 2019, els comuns tenen en marxa els mecanismes de renovació dels òrgans i consells interns de representació que abasta des de l’executiva nacional fins a les organitzacions territorials.

L’única candidatura que s’ha presentat a aquest procés intern està formada per deu persones amb expertesa en diferents àmbits que pretenen promoure i coordinar la participació dels associats i de les associades. Els comuns de Molins de Rei han elegit la candidatura avalada per Gerard Corredera actual Regidor de Molins en Comú a l’Ajuntament de la Vila.

La nova executiva amb un perfil de rellançament, amb transversalitat social, diversitat d’origens, jove intergeneracional. Al costat de Gerard Corredera Rebulà, Susana Canet i Jordi Pedrol l’acompanyen com a Coordinadors, la completen Paula B. Magriñà, Fran Conde, Laura Duran, Mireia Farré, Carlos G. Vera, Cinta Daudé i Santi Moreno.

La nova executiva s’ha compromès a realitzar les seves trobades de forma oberta i a dissenyar la nova estratègia política per ampliar la seva activitat vilatana i institucional a l’Ajuntament. Amb aquest nou pas organitzatiu, Molins en Comú vol reforçar i consolidar l’organització en l’àmbit local i seguir fent oposició constructiva i activa a l’ajuntament. Els comuns volen ser referència de la política municipal, ara a l’oposició, però amb vocació de govern a futur.

20 de desembre de 2019, Molins de Rei.

0 Comments

Leave a Reply

%d bloggers like this: