Molins en Comú aporta il·lusió, noves energies, coneixement i esperit emprenedor.

 

Persones comunes capaces de governar un nou Ajuntament aplicant solucions eficients i innovadores per a la vida col·lectiva. Som davant d’un canvi d’època i és imprescindible rellançar i ressituar Molins de Rei.

Som les persones inscrites de Catalunya en Comú a Molins de Rei. Els comuns formem part d’una organització política que lluita per tornar a posar a les persones i els seus drets en el centre de la política.

Cerquem un canvi de model econòmic basat en el bé comú, que propugna una societat justa i igualitària, per un país fratern, inclusiu i modern, radicalment democràtic i feminista.

Els Comuns de Molins de Rei treballen des del nou espai polític amb ambició per un projecte de vila alternatiu que reculli l’impuls de canvi de la ciutadania molinenca, regenerador i reil·lusionador per les persones, les entitats i el teixit econòmic de la vila.

Molins En Comú

A la Vila hi tenim talent i disposem d’un teixit associatiu, educatiu i cultural potent, conscienciat i organitzat. Ho sabem i ho volem aprofitar fent-los a tots partícips. Tenim la llibertat per reclamar amb fermesa tot allò que pertoca als molinencs i molinenques independentment de qui governi a la Generalitat o a l’Estat Espanyol.

Som 100 % municipalistes. Gent honesta que veu en les institucions un patrimoni comú des d’on treballar per la llibertat, la igualtat i la fraternitat. Presentem un projecte fet des de Molins de Rei i pensant en la vila, que cuidi les persones. Ho farem amb gent preparada i amb propostes realitzables, factibles, il·lusionant i ambicioses, posant el bé comú per sobre de les sigles.

Volem una vila segura i sostenible que posi les mesures contra el canvi climàtic i la protecció de la natura en el centre de la gestió municipal, aquesta conversió ecològica servirà per recuperar ocupació. Impulsarem un model modern d’activitat econòmica: agrícola, industrial, comercial i de serveis.

Els grans canvis només es podran fer en comú, som un poble que s’ha articulat a partir de la seva diversitat. Per damunt de les diferències generacionals, territorials, de gènere i d’origen, construirem una alternativa que faci de la diversitat la nostra fortalesa.

Actuem des del present per millorar el futur, no en l’eterna espera. Ho farem possible la gent comuna, treballant plegada, aconseguim coses extraordinàries.

Ens dirigim a vosaltres, perquè ens doneu la vostra confiança, per compartir un espai d’il·lusió, de solució i d’innovació per sentir-nos tots i totes orgulloses de viure a MOLINS DE REI.

Arxius